söndag 16 mars 2014

Kunden/gästen har alltid rätt!

Vi jobbar på sättet att kunden själv får välja vad och hur den ska äta. Alltså, vill den ha en halv kokt, halvkokt korv och en halv grillad, halvgrillad korv på hälften grovt och hälften ljust bröd, att ätas med kniv och gaffel så får den ju självklart det. Med ett leende och med glädje till och med.

Däremot så måste ju kunden/gästen kunna svara på de enkla frågorna om vad de vill ha utan att bli sura. 

Exempelvis om de vill ha en kokt korv i bröd med en kula mos på, så ska ju frågan om senap och ketchup klaras av att svara på utan att få ett utbrott med förståsigpåröst i falsett utropandes "NI SOM JOBBAR MED DET HÄR BORDE FAN HA LÄRT ER VID DET HÄR LAGET ATT DET SKA VARA SENAP PÅ KORVEN OCH KETCHUP PÅ MOSEN, VILKA PRISER SEDAN, ERA JÄVLA OCKRARE"

Jag förklarade såklart med lugn röst att alla vill ha på olika sätt så det är bättre om vi frågar, men det ville han ju såklart inte lyssna på.

Övriga nyheter är att vi haft inbrott, verkar tydligen ha varit en del andra inbrott på gatukök och pizzerior runt om i stan och i grannstäderna, kanske händer hela tiden. Jäkla trist att börja dagen så och svårt att ställa om sig till normal standard efteråt. Men men, det är väl så det ser ut...

Senap på korven och ketchup på moset! Annars jävlar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar